Despre ClimaAgapi

Despre
Climaagapi

Compania Clima Agapi a fost înființată in 2019 si este recunoscuta in județul Satu Mare pentru profesionalismul ei.

Ne ocupam de comercializarea, instalarea, mentenanță si service-ul pentru orice tip de sistem de climatizare.

Compania noastra dispune de personal autorizat cu experiența de peste 15 ani in domeniu si oferim instalare pentru orice model de aparat achiziționat prin magazinul nostru online in județul Satu Mare.

Despre MHI

Istoria Mitsubishi Heavy Industries

Cu o istorie de peste 130 de ani, compania Mitsubishi Heavy Industries a fost fondata de catre Yataro Iwasaky in 1884, cand inchiriaza de la Guvernul Japonez Cartierele navale Nagasaki, punand astfel bazele companiei de transport naval cu abur “Nagasaki Shipyard & Machinery Works”.

In urmatoarele decenii, familia Iwasaki dezvolta afacerea si extinde aria de activitate, infiintand grupul de companii Mitsubishi Heavy Industries. Dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, Grupul Mitsubishi Heavy Industries este dizolvat de noul guvern nipon, aparand companii independente si activand in diverse domenii de activitate, de la echipamente pentru climatizare si industria aerospatiala la nave maritime de mari dimensiuni si autoturisme. Companii cum sunt Mitsubishi Electric si Mitsubishi Motors s-au desprins si si-au inceput propriul drum.

Climatizare la superlativ

Inca din 1915 Mitsubishi Heavy Industries a inceput sa creeze echipamente de climatizare folosind dioxid de carbon, acestea au fost folosite pe navele maritime ale vremii. In 1953 se lanseaza modelul DP-5 pe piata din Japonia, prima unitate de aer conditionat produse de MHI.

Compania a lansat numeroase inovatii pe piata sistemelor de climatizare si a fost premiata de nenumarate ori, cel mai recent pentru designul deosebit al unitatilor Harukaze si Harukaze Pro.

Echipamentele produse de Mitsubishi Heavy Industries sunt recunoscute pentru fiabilitate, opțiuni deosebite si un consum de top pentru fiecare gama de produse.